compare Porównaj (0)

Nie masz konta?

Zarejestruj się
search

SKŁADNIKI

mąka z pszenicy durum z pełnego przemiału* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy durum z pełnego przemiału. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1,5 l wody na 100 g makaronu, 15 g soli. Czas gotowania'al dente': 11 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA

W 100 g Wartość energetyczna - 1447 kJ/342 kcal Tłuszcz - 1,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g Węglowodany - 66 g w tym cukry - 3,2 g Błonnik - 7,8 g Białko - 11 g Sól - 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Kraj producenta: Włochy
Certyfikat bio: jest
Kraj pochodzenia składników: Włochy
Inne3: WEGETARIAŃSKI
Inne4: WEGAŃSKI

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze

Zaloguj się
1187
Nowy
  • ean13
    8009004100015

MAKARON RAZOWY SPAGHETTI (SEMOLINA) BIO 500 g - ALCE NERO

MAKARON RAZOWY SPAGHETTI (SEMOLINA) BIO 500 g - ALCE NERO

Cookies

Informacje dotyczące plików cookies

Ta witryna korzysta z własnych plików cookie, aby zapewnić Ci najwyższy poziom doświadczenia na naszej stronie . Wykorzystujemy również pliki cookie stron trzecich w celu ulepszenia naszych usług, analizy a nastepnie wyświetlania reklam związanych z Twoimi preferencjami na podstawie analizy Twoich zachowań podczas nawigacji.

Zarządzanie plikami cookies

O Cookies

Pliki cookie to niewielkie pliki tekstowe, które są zapisywane na komputerze lub urządzeniu mobilnym przez strony internetowe, które odwiedzasz. Służą do różnych celów, takich jak zapamiętywanie informacji o logowaniu użytkownika, śledzenie zachowania użytkownika w celach reklamowych i personalizacji doświadczenia przeglądania użytkownika. Istnieją dwa rodzaje plików cookie: sesyjne i trwałe. Te pierwsze są usuwane po zakończeniu sesji przeglądarki, podczas gdy te drugie pozostają na urządzeniu przez określony czas lub do momentu ich ręcznego usunięcia.

Ładowanie...