compare Porównaj (0)

Nie masz konta?

Zarejestruj się
search

Boczflaki, produkt pasteryzowany, roślinny, 500g, Jadłobysie

Boczflaczki to doskonała alternatywa wobec mięsnego odpowiednika. Jedyny żołądek mający związek z tym daniem, to szczęśliwy żołądek „zajadacza”:)

Stworzone z boczniaków, będących doskonałym orężem w walce z poziomem cholesterolu we krwi i wykazujących działanie przeciwcukrzycowe. Do stworzenia tego dania posłużył również sekretny aromatyczny bulion, znajdziecie w nim nuty świeżego imbiru i papryki wędzonej

Skład

bulion warzywny własnej produkcji, boczniaki, włoszczyzna mrożona, koncentrat pomidorowy, czosnek, imbir, sos sojowy, sól, przyprawy: gałka muszkatołowa, majeranek, papryka wędzona, pieprz kolorowy, liść laurowy, ziele angielskie.

Wartość odżywcza w 100 g produktu

wartość energetyczna: 142 kJ / 34 kcal
tłuszcze: 2,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
węglowodany: 3,6 g
w tym cukry: 0,8 g
białko: 1,2 g
sól: 0,6 g

Sposób podgrzania

Zdradzimy Wam, że Boczflaki najlepiej czują się po zagotowaniu w garnku lub patelni.

Naprawdę, niczego więcej nie oczekują, nic więcej nie jest im do szczęścia potrzebne. No może poza Waszymi głodnymi brzuchami :)

Sposób podania

Siup na talerz czy do miski i po robocie! Co więcej, jeżeli nie chce Ci się myć talerza to podgrzej flaczki w mikrofali i wsuwaj bezpośrednio ze słoika!

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze

Zaloguj się
  • Ilość w opakowaniu zbiorczym
    6
  • Żywność Ekologiczna
    TAK
  • Gluten Free
    TAK
  • Odpowiednie dla wegan
    TAK
  • Vegan OK
    TAK
  • W szklanym opakowaniu
    TAK
  • Bez laktozy
    TAK
  • ean13
    5905178370076

Boczflaki, produkt pasteryzowany, roślinny, 500g, Jadłobysie

Boczflaczki to doskonała alternatywa wobec mięsnego odpowiednika. Jedyny żołądek mający związek z tym daniem, to szczęśliwy żołądek „zajadacza”:)

Stworzone z boczniaków, będących doskonałym orężem w walce z poziomem cholesterolu we krwi i wykazujących działanie przeciwcukrzycowe. Do stworzenia tego dania posłużył również sekretny aromatyczny bulion, znajdziecie w nim nuty świeżego imbiru i papryki wędzonej.

Zobacz także

Ładowanie...