Ekologiczny mak niebieski wyróżnia się wysoką jakością oraz specyficznym smakiem. Potrawy, do których jest dodawany uzyskują wyjątkowy aromat. Polecamy jako dodatek do ciast, deserów, tortów, makówek, lodów. Doskonale komponuje się również z bakaliami, owocami, a także stanowi podstawę bożonarodzeniowej kutii.
SKŁADNIKI
mak niebieski* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 2133 kJ / 517 kcal
Tłuszcz - 42 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 4,9 g
Węglowodany - 4,2 g,
w tym cukry - 2,3 g
Białko - 20 g
Sól - 0,05 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
-
Ilość w opakowaniu zbiorczym6
-
Żywność EkologicznaTAK
-
ean135907814663832
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się