compare Porównaj (0)

Nie masz konta?

Zarejestruj się
Makaron spaghetti alla chitarra, Eko, Bio, 250g, Bartolini
search

Makaron spaghetti alla chitarra, Eko, Bio, 250g, Bartolini

Idealny do sosów i dań głównych. Makaron wyrabiany z semoliny, dzięki której nie skleja się i zachowuje idealną sprężystość po ugotowaniu. Do ich produkcji używana jest pszenica durum dojrzewająca w promieniach apenińskiego słońca, dzięki czemu makaron ten zachowuje naturalny smak i słoneczną barwę.

Składniki

semolina (mąka z pszenicy durum)* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Wartość odżywcza w 100 g

Wartość energetyczna: 616 kJ / 145 kcal
Tłuszcz: 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 29 g
w tym cukry: < 0,5 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0 g

Sposób przygotowania

Przed spożyciem gotować 10 minut, al dente 8 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).

Informacja alergenna

może zawierać jaja i soję.

Zalecane warunki przechowywania

Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze

Zaloguj się
Nowy
  • Żywność Ekologiczna
    TAK
  • Odpowiednie dla wegan
    TAK
  • ean13
    5901902002480

Makaron spaghetti alla chitarra, Eko, Bio, 250g, Bartolini

Idealny do sosów i dań głównych. Makaron wyrabiany z semoliny, dzięki której nie skleja się i zachowuje idealną sprężystość po ugotowaniu. Do ich produkcji używana jest pszenica durum dojrzewająca w promieniach apenińskiego słońca, dzięki czemu makaron ten zachowuje naturalny smak i słoneczną barwę.

Zobacz także

Ładowanie...