compare Porównaj (0)

Nie masz konta?

Zarejestruj się
search

Suchy makaron Shirataki Konjac, Fettucine, bezglutenowy, wegański, beztłuszczowy, 150g, Diet-Food

Głównym składnikiem makaronu jest Glukomannan konnyak - rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.

Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny w wodzie błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez pszenicy i glutenu. Produkt 100% pochodzenia roślinnego, może być przechowywany w temperaturze pokojowej przez około rok, certyfikowany przez JAS (Japanesse Agricultural Standard), jest przezroczysty, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, jest szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.

Sposób przygotowania

Wrzuć makaron do wrzątku i gotuj przez 8-10 minut. Następnie przepłucz go czystą wodą i dodaj do potrawy.

Skład

Woda oczyszczona, mąka konjac, skrobia z tapioki

Wartości odżywcze w 100g

Wartość energetyczna 405 kJ/ 97 kcal
tłuszcz 0,0g
w tym nasycone 0,0g
węglowodany 22,0g
w tym cukry 0,0g
białko 0,0 g
sól <0,01g
błonnik 3,4g

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze

Zaloguj się
  • Alergie i Alergeny
    Bez cukru
    Bez glutenu
  • Gluten Free
    TAK
  • Odpowiednie dla wegan
    TAK
  • ean13
    5903933645186

Suchy makaron Shirataki Konjac, Fettucine, bezglutenowy, wegański, beztłuszczowy, 150g, Diet-Food

Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny w wodzie błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez pszenicy i glutenu. Produkt 100% pochodzenia roślinnego.

Zobacz także

Ładowanie...