compare Porównaj (0)

Nie masz konta?

Zarejestruj się
search

SKŁADNIKI

mąka z PSZENICY durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1,5 litra wody na 100 g makaronu, 15 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g 

Wartość energetyczna - 1478 kJ / 352 kcal

Tłuszcz - 1,1 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g

Węglowodany - 73 g

w tym cukry - 3,1 g

Błonnik - 2,9 g

Białko - 11 g

Sól - 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Kraj producenta: Włochy
Certyfikat bio: jest
Kraj pochodzenia składników: Włochy
Inne3: WEGETARIAŃSKI
Inne4: WEGAŃSKI

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze

Zaloguj się
1186
Nowy
  • ean13
    8009004118645

MAKARON FARFALLE (SEMOLINA) BIO 500 g - ALCE NERO

MAKARON FARFALLE (SEMOLINA) BIO 500 g - ALCE NERO

Ładowanie...