compare Porównaj (0)

Nie masz konta?

Zarejestruj się
Ocet ryżowy do sushi BIO, niesłodzony, 250 ml, Terrasana
search

SKŁADNIKI

woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS

Ocet ryżowy do sushi jest wykonany z wysokiej jakości składników organicznych, a także poddany długoterminowej fermentacji. Ocet ryżowy znajduje szerokie zastosowanie w kuchni azjatyckiej, można go użyć do sushi, dań w woku, zamarynowania ryby czy też do dań z makaronem ryżowym.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna - 13 kJ / 3 kcal

Tłuszcz - 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g

Węglowodany - 0,4 g w tym cukry - 0 g

Błonnik - 0 g

Białko - 0,4 g

Sól - 1,0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze

Zaloguj się
Nowy
  • Ilość w opakowaniu zbiorczym
    6
  • Żywność Ekologiczna
    TAK
  • ean13
    8713576173253

Ocet ryżowy do sushi BIO, niesłodzony, 250 ml, Terrasana

Ocet ryżowy do sushi jest wykonany z wysokiej jakości składników organicznych, a także poddany długoterminowej fermentacji. Ocet ryżowy znajduje szerokie zastosowanie w kuchni azjatyckiej, można go użyć do sushi, dań w woku, zamarynowania ryby czy też do dań z makaronem ryżowym.

Zobacz także

Cookies

Informacje dotyczące plików cookies

Ta witryna korzysta z własnych plików cookie, aby zapewnić Ci najwyższy poziom doświadczenia na naszej stronie . Wykorzystujemy również pliki cookie stron trzecich w celu ulepszenia naszych usług, analizy a nastepnie wyświetlania reklam związanych z Twoimi preferencjami na podstawie analizy Twoich zachowań podczas nawigacji.

Zarządzanie plikami cookies

O Cookies

Pliki cookie to niewielkie pliki tekstowe, które są zapisywane na komputerze lub urządzeniu mobilnym przez strony internetowe, które odwiedzasz. Służą do różnych celów, takich jak zapamiętywanie informacji o logowaniu użytkownika, śledzenie zachowania użytkownika w celach reklamowych i personalizacji doświadczenia przeglądania użytkownika. Istnieją dwa rodzaje plików cookie: sesyjne i trwałe. Te pierwsze są usuwane po zakończeniu sesji przeglądarki, podczas gdy te drugie pozostają na urządzeniu przez określony czas lub do momentu ich ręcznego usunięcia.

Ładowanie...