Chleb wieloziarnisty, multigrain. Produkt bezglutenowy
Pieczywo z mieszanki mąk bezglutenowych.
Opracowane specjalnie dla osób nietolerujących glutenu.
Składniki:
woda, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, białko sojowe, ziarna 8,5%: słonecznik, siemię lniane, dynia; olej rzepakowy, substancje zagęszczające: hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa; błonnik z babki płesznik, glukoza, drożdże, sól, mąka gryczana, ekstrakt jabłkowy, regulator kwasowości: octany sodu. Może zawierać sezam.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 908 kJ / 216 kcal
Tłuszcz: 5,9 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 33,0 g
- w tym cukry: 1,5 g
Błonnik: 6,7 g
Białko: 4,8 g
Sól: 0,94 g
Przechowywać w suchym chłodnym i zacienionym miejscu.
Po otwarciu spożyć w ciągu 48h.
Pakowano atmosferze ochronnej.
Właściwości:
- bez glutenu
- bez mleka
- bez jaj
-
Alergie i AlergenyBez glutenu
-
Ilość w opakowaniu zbiorczym10
-
Gluten FreeTAK
-
ean135907653104107
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się