Makaron sojowy czarny, spaghetti, BIO, 200 g, Diet-Food
Nasz bezglutenowy bio makaron sojowy to tylko dwa składniki woda i mąka z organicznej soi, bez dodatku cukru, oleju palmowego i jaj. Jego wyjątkowy smak podkreśli każdą potrawę kuchni azjatyckiej oraz włoskiej.
W jaki sposób mogę spożywać makaron Bio Makaron Sojowy?
Wrzuć makaron do dużej ilości wrzącej, osolonej wody, gotuj 3-5 minut. Dodać bezpośrednio do potrawy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Czy osoby na diecie wegańskiej mogą spożywać ten makaron?
Naturalnie, linia tych wyśmienitych produktów została stworzona typowo dla ludzi stosujących diety wegańskie i wegetariańskie jednocześnie nie zapominając o świetnym zastosowaniu tego makaronu dla ludzi, którzy borykają się z problemami nie przyswajania glutenu.
Wartości odżywcze w 100 g:
-
wartość energetyczna
1385 kJ / 331 kcal -
tłuszcz 5,1 g
w tym nasycone 1 g -
węglowodany 17 g
w tym cukry 9,9 g -
błonnik 21 g
-
białko 43 g
-
sól 0,04 g
Masa netto: 200g
Kraj pochodzenia Chiny
Składniki:
- Organiczna mąka z czarnej soi
- Woda
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
-
Alergie i AlergenyBez cukru
Bez glutenu
Bez oleju palmowego -
Ilość w opakowaniu zbiorczym24
-
Żywność EkologicznaTAK
-
Gluten FreeTAK
-
Odpowiednie dla weganTAK
-
ean135901549275377
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się