compare Porównaj (0)

Nie masz konta?

Zarejestruj się
Fasolka Mung, BIO, 500 g, Bio Planet
search

Ekologiczna fasola mung jest jedną z najbardziej wartościowych gatunków fasoli. Niezwykle pożywna, wyśmienicie smakuje z warzywami i kaszami, a także jako dodatek do zup lub sałatek.

SKŁADNIKI

fasolka mung* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Uprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 45 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna - 1332 kJ / 316 kcal

Tłuszcz - 1,3 g,

w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g

Węglowodany - 44 g,

w tym cukry - 6,6 g

Błonnik - 16 g

Białko - 24 g

Sól - 0,04 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze

Zaloguj się
Nowy
  • Ilość w opakowaniu zbiorczym
    6
  • Żywność Ekologiczna
    TAK
  • ean13
    5902983782698

Fasolka Mung, BIO, 500 g, Bio Planet

Ekologiczna fasola mung jest jedną z najbardziej wartościowych gatunków fasoli. Niezwykle pożywna, wyśmienicie smakuje z warzywami i kaszami, a także jako dodatek do zup lub sałatek.

Zobacz także

Ładowanie...