compare Porównaj (0)

Nie masz konta?

Zarejestruj się
Pesto Genovese, sos Bazyliowy, BIO, 130 g, Alce Nero
search

Ekologiczny sos bazyliowy Pesto Genovese. Należy go jedynie dodać do makaronu, tworząc w ten sposób włoski posiłek.

SKŁADNIKI

pasta bazyliowa* (46%) (bazylia* (41%), olej słonecznikowy*, sól), olej słonecznikowy*, oliwa z oliwek extra virgin*, orzechy nerkowca*, ser parmezan Parmigiano Reggiano D.O.P* (2,5%) (mleko krowie*, sól, podpuszczka), ser pecorino* (mleko owcze*, podpuszczka, sól), sól, orzeszki piniowe* (0,9%), czosnek* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna - 1940 kJ/462 kcal

Tłuszcz - 47 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 6,7 g

Węglowodany - 5,1 g

w tym cukry - 2,7 g

Błonnnik - 1,0 g

Białko - 4,2 g

Sól - 2,7 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze

Zaloguj się
Nowy
  • Ilość w opakowaniu zbiorczym
    12
  • Żywność Ekologiczna
    TAK
  • ean13
    8009004850200

Pesto Genovese, sos Bazyliowy, BIO, 130 g, Alce Nero

Ekologiczny sos bazyliowy Pesto Genovese. Należy go jedynie dodać do makaronu, tworząc w ten sposób włoski posiłek.

Zobacz także

Cookies

Informacje dotyczące plików cookies

Ta witryna korzysta z własnych plików cookie, aby zapewnić Ci najwyższy poziom doświadczenia na naszej stronie . Wykorzystujemy również pliki cookie stron trzecich w celu ulepszenia naszych usług, analizy a nastepnie wyświetlania reklam związanych z Twoimi preferencjami na podstawie analizy Twoich zachowań podczas nawigacji.

Zarządzanie plikami cookies

O Cookies

Pliki cookie to niewielkie pliki tekstowe, które są zapisywane na komputerze lub urządzeniu mobilnym przez strony internetowe, które odwiedzasz. Służą do różnych celów, takich jak zapamiętywanie informacji o logowaniu użytkownika, śledzenie zachowania użytkownika w celach reklamowych i personalizacji doświadczenia przeglądania użytkownika. Istnieją dwa rodzaje plików cookie: sesyjne i trwałe. Te pierwsze są usuwane po zakończeniu sesji przeglądarki, podczas gdy te drugie pozostają na urządzeniu przez określony czas lub do momentu ich ręcznego usunięcia.

Ładowanie...